Практични приложения, които да инсталирате на телефона си

Използваме смартфоните си за много неща. Слушаме музика, играем игри, гледаме видео и разговаряме помежду си в социалните медии.

Друга употреба на смартфоните, освен социалната, е с цел да улеснят живота ни. За щастие, има много приложения, които могат да направят точно това. Ето няколко идеи за апликации, които трябва да имате още сега.

Foodpanda

Най-обичаното и рейтинговото приложение за доставка на храна и хранителни продукти в България ви гарантира, че винаги и навсякъде можете да получавате вкусни и качествени ястия, с които да бъдете здрави и сити.

Храната е важна част от нашия живот и не бива да я пренебрегваме. Малко неща са по-хубави от вкусното похапване и никой не може да отрече това. Изтегли тук приложението за мобилни телефони на Foodpanda.

Приложения на Adobe

Adobe има някои от най-полезните приложения. Те обикновено варират от редактиране на снимки до помощни програми за какво ли не. Списъкът включва приложения като Adobe Acrobat (PDF четец), Adobe Lightroom и Photo Express (редактиране на снимки), Illustrator Draw (за чертаене), Scan (скенер на документи), Premiere Clip (редактиране на видео) и много, много други.

Много от тези приложения запълват ниши, които други приложения на трети страни просто не правят. Освен това всички те са достатъчно добри, за да заемат място в този списък. И всички са безплатни за изтегляне! Някои от тях обаче може да изискват абонамент за Adobe Creative Cloud, за да получите всички функции, които предоставят.

AirDroid

AirDroid е едно много полезно приложение. То ви позволява да свържете вашия компютър с вашето устройство с операционна система Android и обратно. Можете да споделяте файлове, да получавате известия, бърз отговор на няколко приложения за съобщения и други.

CamScanner

CamScanner е може би най-доброто приложение за скенер на документи чрез мобилни устройства. Използвате приложението, за да сканирате документи в телефона си и да ги конвертирате в PDF формат. След това изпращате тези документи по имейл, запазвате ги на вашето устройство и дори можете да ги изпратите по факс срещу номинална такса.

Това е едно от малкото приложения в Google Play Store, което може да прави всички тези неща и определено е най-доброто от тях. Можете да се радвате на повечето функции безплатно или можете да платите абонамент, ако възнамерявате да използвате апликацията много интензивно.

IFTTT

И IFTTT е сред най-полезните приложения, които някога сте виждали. Това е приложение, което създава команди за автоматично изпълнение на набор от основни задачи. Страхотното за приложението е огромният брой услуги, продукти и други приложения, които поддържат IFTTT.

Можете да го накарате да включи вашите интелигентни светлини в дома ви, да запазва изображения от Instagram и да ги качва в Dropbox и дори има някои функции от Google Assistant и Amazon Alexa. Не отнема много време за разучаване и може да автоматизира много иначе светски задачи на вашия телефон. Списъкът на нещата, на които е способно това приложение, е толкова дълъг, че няма да повярвате.

Определено е полезно, доверете ни се! Освен това е безплатно.

LastPass Password Manager

LastPass е приложение за управление на пароли, както може би се досещате от името му. Има много такива в Google Play и повечето от тях работят доста добре. Въпреки това ви препоръчваме LastPass.

Приложението генерира пароли, запазва ги на различни сайтове и ви помага да влизате бързо, когато трябва. То добавя ниво на сигурност към живота ви. Абонаментните разходи също са съвсем разумни. Има и други наистина добри приложения за управление на пароли, но определено от това ще останете най-доволни.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.