Не сменяй бойлера, смени ключа!

Най-неприятният номер, който може да ти погоди един бойлер е, да спре да работи точно когато най-много разчиташ на него. Може би ще си кажете да, техника е все пак, винаги има шанс да се повреди или да изгори, особено, ако не е нов. Но в двадесет и първи век липсата на топла вода може да бъде наистина голям стрес. А като добавим и че не всеки има нужните познания, за да се справи сам с проблема и трябва да се вика и чака техник…работата загрубява съвсем.

И така, ако за нещастие сте попаднали в подобна ситуация, все пак има минимален шанс да излезете късметлии и проблемът да не е в самия бойлер, а в неговия ключ. Да, шансът наистина е минимален, но пък си заслужава да се провери, преди да търсите подходящ майстор, който ще пристигне след дни, ще откачи бойлера и ще го закара на ремонт, а кога ще го върне далеч не е ясно. А, ако отдавна не сте проверявали ключа за бойлера и не сте го заменяли, може би наистина ще сте сред късметлиите и трябва само да закупите нов ключ, вместо да търсите майстор или директно нов бойлер.

И като говорим за избор на ключ, може би вече е време и вашата баня да се присъедини към модните тенденции и да изберете нещо, което освен, че ще работи качествено дълго време, ще бъде удобно за употреба и с красив дизайн.

Да, става въпрос за Сензорен WiFi ключ за бойлер, който ще стане важна част от вашия умен дом. Всъщност, дори и да не знаете, че този ключ е умен, първото, с което ще привлече вниманието ви е изчистеният и красив дизайн, който ще пасне еднакво добре във всяка баня и това наистина го прави най-подходящият за вас избор.

Освен модерния дизайн, сензорният WiFi ключ за бойлер обаче предлага още много преимущества, като качествени материали на изработка, устойчиви на вода топлина и надраскване, интуитивна реакция преди докосване и много висока допустима мощност – 32 А или 5000 W, което го прави подходящ за използване както със стандартните бойлери, така и с проточни такива.

И това далеч не е всичко, защото този иновативен ключ за бойлер позволява както ръчно управление, чрез докосване на бутона, така и дистанционно такова, чрез напълно безплатно, мобилно приложение. Можете да го инсталирате веднага на вашия смартфон, защото е налично за двете най-широко разпространени мобилни операционни системи – Android и iOS и независимо на коя от двете сте фен, ще го откриете в съответния магазин за приложения.

След това вече ще можете да се насладите на смарт способностите на своята нова придобивка – лесно и бързо създаване на график за включване и изключване, задаване на различни таймери, според потребностите, гласово управление с помощта на Alexa и Google Assistant. И това отново не е всичко, защото бойлерът у дома не се използва само от вас, а вашият умен ключ ще позволи на всички членове на семейството ви да го контролират също така удобно е бързо.

Е има си и някои недостатъци, като това, че със сензорния WiFi ключ за бойлер няма как да настроите желаната температура, до която да се загрява водата, но пък колко често ви се налага да я променяте след първоначалната настройка?

Ако се питате дали ще се справите сам с инсталирането на сензорния ключ, не се притеснявайте – за това не са ви нужни каквито и да е специални познания и умения. Ако нямате на разположение електротехник, можете да се справите и вие, въпреки че е препоръчително по електрическата мрежа да пипа специалист. Да, не сменяйте бойлера, сменете само ключа, защото не е нужно бойлерът ви да е смарт, когато същите функции могат да са на разположение само с един ключ!

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.