Най-продаваните Телефони през изминалата 2019

В самото начало на 2020 година се обръщаме назад за да проверим кои са най-популярните телефони продавани през изминалата 2019 година.

Повече от ясно е че през изминалата година Samsung доминира на пазара на мобилни телефони с дял от 55% или 11 от 20 закупени телефона, като най-популярният модел е бил Galaxy A50.

Продължаваме с горното сравнение за 11-те телефона, 6 от които са били galaxy А-серия, което показва, правилното решение на Samsung да обърнат внимание на средният си клас телефони. Разбира се някои от Galaxy M серията също бяха много популярни тази година

Що се отнася до флагманите – Galaxy S10, Galaxy S10+, and Galaxy S10e – те също бяха предпочитани от хората целещи се във най-високия клас устройства.

Xiaomi също е другият голям победител в класацията с 25% дял (или 5 от всеки 20 телефона). Най-популярният им модел е бил Redmi Note 7 – заемащ 2ората позиция на най-продавани телефони през 2019 след Galaxy A50

P30 Pro и P30 lite на Huawei също бяха след най-предпочитаните телефони от потребителите, както и OnePlus 7 Pro.

Apple

Няма как да не присъстват в класацията, като най-популярният модел през 2019 е бил Apple XR

Nokia 9 PureView също беше предпочитан модел, в началото от Nokia имаха трудности да убедят потребителите, че 5-те и камери са най-добрите в света, но иновативният им подход успя да спечели сърцата на феновете.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.