reklamni-materiali

Да заменим ли класическите рекламни материали с брандирана техника?

Класическите рекламни материали безспорно продължават да заемат ключова роля в рекламата на бизнеса. Времената обаче се променят, а с тях и навиците, и очакванията на потребителите.

Ако доскоро редица бизнеси се обръщаха към рекламна агенция за изработката на химикалки, тефтери, органайзери и редица други класически рекламни артикули, днес фокусът се измества върху друга категория рекламни продукти – брандираната техника.

За да остане конкурентоспособен, важно за бизнеса е да наблюдава тенденциите в областта на сувенирната реклама. Тук насочваме вниманието ви към един важен въпрос, свързан с фирмената реклама, а именно – да заменим ли класическите промоционални артикули с брандирана техника?

Защо брандирана техника?

Съвременните технологични джаджи, предлагащи възможност за успешно брандиране, са особено полезни и се отличават с висока възвръщаемост на инвестицията. Предвид факта, че потребителите им биват изключително доволни от получаването и последващата им полза за тях, те се превръщат в мощен промоционален инструмент за широк кръг бизнеси.

За да бъде рекламната ви кампания успешна, преди всичко е важно да съобразите актуалните тенденции в бранша. Като една от бързо развиващите се и предлагаща конкурентни цени в този клас продукти, рекламна агенция Number One Advertising може да ви осигури достъп до широк асортимент от брандирана техника.

3 категории брандирана техника, на които да се спрете

В следващите редове обобщаваме топ категориите продукти в категорията брандирана техника, на които можете да заложите в следващата си рекламна кампания. Пазарът днес предлага достъп до множество технически продукти. Повечето от тях ще откриете и в продуктовите каталози на n1adv. Какви са техните функции и защо гарантират успех на бранда ви?

Брандирани слушалки и безжични тонколонки

Те могат да бъдат изключително добра инвестиция, става ли въпрос за реклама. Все повече бизнес и лични срещи стават виртуални, а техниката, която спомага процеса на комуникация, има определящо значение. В комбинация с възможността за брандиране на този тип технологични продукти, редица служители, а и представители на по-младото поколение, с радост биха приели такъв тип подарък. Можете да бъдете сигурни, че слушалките и тонколонките ще се ползват активно, а логото на бранда ви ще бъде представено по най-добрия начин.

Безжични зарядни и преносими батерии

Смартфонът, лаптопът и свързаната с тях периферия, при която все повече отсъстват кабелите, имат нужда от постоянен заряд, за да ни служат. Със сигурност бихте искали да сте полезни за своите служители и/или клиенти, промотирайки бизнеса си. В този случай безжичните зарядни устройства и популярните преносими батерии (power bank) могат да бъдат чудесен начин да представите бранда си по ненатрапчив и ефективен начин.

Забавна и нестандартна промоционална техника

Индустрията, специализирана в изработване на рекламни материали, може да предложи и редица други по-нестандартни решения за вашата реклама. Когато става въпрос за технологии, примерите могат да са наистина много. Не бива да забравяме, че колкото по-забавен и нестандартен е един артикул, толкова по-силно впечатление ще остави той у получателя си. По този начин и разпознаваемостта на бранда ще е много по-силно изразена. Тук си струва да споменем артикули като проследяващи устройства за портфейли, мини стативи или комплект обективи за смартфон, мини дрон и редица други.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.