Телевизор LED Smart LG, 75″ (190 см), 75UK6200PLB, 4K Ultra HD

UHD резолюция за отлични изображения

Телевизорът LED Smart LG, 75″ (190 см), 75UK6200PLB е лансиран на пазара през 2018 г. Това дава възможност моделът да се утвърди на пазара като изключително предпочитан от потребителите и с добра пропорционалност между цена и качество.

Моделът притежава UHD резолюция, което спомага за картина с ясни образи и фини детайли. Тези качества на изображението не могат да бъдат постигнати с модели, които не притежават подобна UHD резолюция.

Еднакъв образ от всеки ъгъл ; Активен HDR за реалистична сцена

LG UHD TV има еднакво качество, цвят и контраст на изображението, независимо от ъгъла, от който се гледа. Така независимо къде сме седнали в стаята, няма да губим от детайлите и цветовете на картината.

Процесът на LED Smart LG, 75″ (190 см), 75UK6200PLB е четириядрен. Той дава максимума от своите възможности, за да елиминира всички излишни шумове на работа, както и да надгради образа, дори когато обработва изображения с ниска резолюция. Остротата и качестовото на картината се увеличават до 4K.

HDR (Висок динамичен обхват) осигурява изразителност на детайла и реалистичност в цветоподаването. Цветовете са с по-широк диапазон на контраст. LG UHD TV поддържа множество HDR формати, включително HDR10 Pro и HLG Pro.

Многоканален звук за завладяващ звуков ефект

Когато търсим максималното съотношение между цена и качество, друг важен параметър е качеството на звука. LED Smart LG, 75″ (190 см), 75UK6200PLB е надградил модела си и по тази линия, като предлага Многоканален звук за завладяващ звуков ефект.

Това е технология, създаваща много виртуални канали, които правят звукоизвличането със ултра съраунд ефект.Изтънчени отвътре и отвън – моделът се характеризира с тънки метални рамки, които придават лекота и елегантсност. Няма натрапчивост на дизайна, а същевременно  акцентът е върху модерната визия.

WebOS с прости начини за ваше удобство

Моделът LED Smart LG, 75″ (190 см), 75UK6200PLB притежава софтуер webOS. С негова помощ търсите и управлявате Вашето устройство лесно и интуитивно. Приложенията се отварят и навигират дори само с гласови команди.

*Магическото дистанционно управление Magic Remote е включено в доставката при някои модели телевизори с webOS.

360-градусов режим на визуализиране

Очилата за виартуална реалност 360 VR вече не са Ви необходими. Моделът е снабден с най-новата функция, при която 360-градусово визуализиране е вградено в операционната система webOS 3.5.  Така можете да се насладите на на 360-градусови снимки или клипчета от Вашия смартфон или камера. Ъгълът на видимост може да бъде контролиран динамично през дистанционното LG Magic Remote чрез функциите point & click или drag & drop, а със скролване можете и да приближавате картината. С функцията Magic Zoom можете да увеличите определени части от екрана по време на гледане, без това да прекъсва Вашия филм или спортно предаване. Необходимо е единствено да натиснете бутонът Zoom на дистанционното управление, за да видите отблизо всеки интересен детайл от картината .

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.