Ревю на Xiaomi Mi Note 10

Xiaomi Mi Note 10 е един от онези екзотични телефони със спецификации и цена, които звучат твърде добре, за да бъдат истински. Какво предлага Xiaomi, разберете тук:

Ето кратък списък: 6.5-инчов AMOLED дисплей, 5230mAh батерия с бързо зареждане, 128 GB място за съхранение и общо 5 камери отзад, включително една с отпадащите 108 мегапиксела.

Виж Актуална за Днес Цена за Xiaomi Mi Note 10

Дизайн и качество на дисплея

Xiaomi Mi Note 10 изглежда и е добре направен. Телефонът се чувства стабилно в ръката, а стъклените му повърхности се смесват безпроблемно с металната рамка.

Mi Note 10 pro няма рейтинг за водоустойчивост, но предлага жак за слушалки и инфрачервен бластер за управление на уреди като телевизори и климатици. Работи добре с променливи токовите блокове.

Характеристики

Xiaomi Mi Note 10 разполага с 6,5-инчов OLED екран с миниатюрна прорез и 32MP селфи камера. Цветовете са страхотни, а разделителната способност от 1080 на 2340 пиксела е повече от достатъчна. В дисплея е вграден бърз и надежден оптичен скенер за пръстови отпечатъци.

Единственото раздразнение с екрана са неговите извити ръбове.

Софтуерът, базиран на Android 9 Pie, е бърз и отзивчив. Разполага с чип Snapdragon 730G от среден клас, сдвоен с 6 GB RAM и 128 GB от съхранение.

Персонализираният интерфейс на Xiaomi идва с полезни функции като екранен рекордер, вирусен скенер за приложенията, режим за игри, който може да скрие всички известия и да запамети играта.

Най-смущаващата част от потребителското изживяване е начинът, по който се управляват известията. За онези, които никога до сега, не са работили с телефон Xiaomi това може да се окаже предизвикателство.

По принцип софтуерът позволява определени известия на заключения екран, но ограничава други. Тези, които не са показани, се показват само в панела за известяване, така че е много вероятно да ги пропуснете, освен ако активно не проверявате за нови. Освен това, отключването на телефона изчиства всички чакащи известия от заключения екран. По този начин, абсолютно няма икони в лентата на състоянието в горната част.

AnTuTu е многопластово, всеобхватно мобилно приложение за сравнение, което оценява различни аспекти на устройство, включително CPU, GPU, RAM, I / O и UX производителност. По-висок резултат, означава като цяло, по-бързо устройство.

Камера

Основна продаваща точка за Xiaomi Mi Note 10 е 108-мегапикселовата основна камера. Тя има рекордното количество мегапиксели, с които се гордее апаратът. Той улавя много детайли в определени ситуации, но снимките, направени на близко разстояние, не са най-доброто, което може да се иска.

Телефонът разполага с две телефотокамери, една с 2x и друга с 5-кратно увеличение. Първият вариант е чудесен за портрети, а вторият се отличава с увеличаване на мащаба на нещата. Супер широкоъгълната камера, също е полезна и дори има автоматично фокусиране за близки планове. Когато говорим за близки планове, има пета 2MP камера с макро обектив, който може да се фокусира, върху обекти, близки на 2 сантиметра от камерата.

Целият комплект от 5 камери, дава много творческа гъвкавост.

Живот на батерията

Xiaomi Mi Note 10 издържа средно два дни. Това не е изненада, като се има предвид капацитетът на батерията от 5230mAh. Зареждането е динамично, предвид големия капацитет на батерията. Пълното зареждане с помощта на запасното, 30W зарядно устройство отнема, около час и половина.

Цена Обобщено накратко с Xiaomi Mi Note 10 телефон, с покупката, на който получавате солиден живот на батерията, голям, красив дисплей, многофункционален набор от камери, бърз и отзивчив софтуер, 108MP камера за заснемане на повече подробности. Всичко това на много разумна цена.

Виж Актуална за Днес Цена за Xiaomi Mi Note 10

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.