Ревю на Samsung Galaxy A60

Търсите високо мощен и многофункционален Smartphone? Тогава, без никакво съмнение ви предлагаме да се запознаете с устройствата на Samsung Galaxy A60.

Наскоро компанията добави още един шедьовър в колекцията си. Той се превърна в център на привличане, сред младите потребители.

Samsung Galaxy A60 е приятно изглеждащ мобилен телефон, който има, с какво да се похвали и почти нищо, което да ви накара да съжалявате. Ако искате да проучите, какво предлага за вас този невероятен смартфон, направете следния преглед:

Дисплей и дизайн:

Смартфон на Samsung Galaxy A60 разполага с дисплей от 6.3 инча с пълен изглед на екрана. Притежава разделителна способност от 2340 х 1080. Той идва с най-новата технология за отваряне на екрана, която му позволява да постигне по-широк дисплей. FHD + екранът с голяма разделителна способност на смартфон, която прави качествени снимки и създава истинско визуално изживяване. Този изключителен фаблет, с тънко тяло има заоблени ъгли. Това позволява удобно захващане с една ръка. Има размери 6,11 х 2,91 х 0,31 инча и тежи само 0,1680 кг.

Моделът е изключително издръжлив здрав смартфон.

Характеристики

Samsung Galaxy A60 се предлага с 6GB RAM. 64 GB ROM гарантира, съхранение на всичките медийни файлове и работни данни, без проблеми със съхранението. Той може да се похвали с Snapdragon 675 Octa-Core процесор и Adreno 612. Версията на Samsung е оборудвана с Android 9.0, което обещава гладкото оперативно изживяване.

Цветове

Моделът се предлага в три различни цветови варианта – черен, светло небесно син и оранжев.

Производителност

Samsung Galaxy A60 е с триосен жироскоп, сензор за близост, сензор за жест, геомагнитен сензор, E-компас, барометър и акселерометър.

Смартфонът разполага с Bluetooth 5.0, който улеснява бързото прехвърляне на файлове. За да увеличите съхранението на смартфона, може да използвате външна карта с памет, а също и за да увеличите капацитета му за съхранение до 512 GB.

Не разполага с водоустойчиви възможности, затова трябва изключително внимание, докато се ползва при дейности на открито, като плуване и всяка друга форма на водни спортове.

Камера

Ако има нещо, което различава фаблета на Samsung Galaxy A60 от другите смартфони, това е предната камера и три задни камери. Може да заснемете света, около себе си, като използвате 32MP камера, за задни снимки. Ултра широкоъгълната камера на това устройство, позволява на потребителя да покрие максималното зрително поле. Може лесно да увеличите височината и ширината му, за да заснемете широкоъгълни изображения, без ограничения.

Батерия

Смартфонът Samsung Galaxy A60 разполага с несменяема батерия от 3500mAh. Тя има среден живот, достатъчен за изпълнение на умерени задачи, през деня. За по-специфични неща, като високо ориентирани към графиката приложения и видеоклипове, трябва зарядно устройство за захранване. Само така може да поддържате функционирането му, без прекъсване.

Цена

Samsung Galaxy A60 може да закупите на достъпна за средния потребител цена. Устройство пристига със зарядно, игла за SIM, слушалки и USB кабел. Към него са още ръководство за употреба, което да ви преведе, през неговите предложения.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.