Ревю на Huawei Nova 6 5G

Huawei не спира да пуска нови устройства. Те, обаче няма да могат да използват услугите на Google. Сега в декември 2019, азиатската фирма представя новия смартфон: Huawei 6 5G. Разполага с 5G свързаност. Идеята заложена в този модел е да увеличи първокласния премиум.

Какви са неговите характеристики, разберете сега:

Дизайн

Устройството разполага с добър дизайн.

Най-доброто, на което Huawei е способен сега се вижда в Nova 6 5G. Предната част няма прорез, вместо това разполага с отвор, в който са разположени двете камери. Тук са интегрирани 6,57-инчов екран, Full HD + резолюция и IPS технология.

Не разполага с технология AMOLED, но има удължен формат (20: 9). Това ще направи по-удобно използването му с една ръка, въпреки размера на екрана. Удобството при използване се подпомага и от конструкцията от стъкло и метал, задната част е извита, за да предложи по-добра ергономия.

Характеристики

Huawei Nova 6 5G има размери 162.7 Х 75.8 Х 9 мм и тегло 212 г.

Моделът разполага с 3 камери и те са настроени по същия начин като при Huawei P30 Pro. Освен камерите, има логото на марката и някои дизайни с ярки цветове.

Що се отнася до теглото и размерите, моделът с 5G е с 30 грама по-тежък и с 0,3 милиметра по-дебел. Увеличението на теглото се определя от модула, посветен на предлагането на 5G.

Цветове

В момента на пазара може да се намери в четири цвята: червен, син, черен и лилав. Всички цветове имат гланцови покрития, които също отразяват светлината и предлагат поразителни светкавици. Корпусът е стъклен, преден панел с алуминиева рамка.

Производителност

Huawei Nova 6 5G притежава инсталиран Kirin 990 и 5G свързаност, но без Google Services.

Съхранението и RAM паметта са съответно 128 GB и 8GB, докато Huawei Nova 6 5G достига до 256 GB памет, но запазва същата RAM. Автономността на батерията е 4 100 mAh и 4 200 mAh за версията за свързване 5G. Всички тези функции предлагат повече опит в множество ситуации. Единственият проблем идва от това, че не интегрира услугите на Google и така изтеглянето на често използвани приложения ще е сложно, но не и невъзможно.

Huawei Nova 6 5G пристигат с всички очаквани връзки: Bluetooth 5.1, WiFi, Dual GPS, USB 3.1, NFC. Също така, те включват вградена система за течно охлаждане, която ще поддържа температурата в покой. Полезно е, когато включим зарядното устройство, което идва с бързо зареждане от 40W. С това бързо зареждане Huawei получава почти 50% от капацитета на батерията за по-малко от час, а пълното зареждане се извършва за около час и половина.

Камера

Секцията за фотография на Huawei става все по-добра и по-добра, не само нейните високи диапазони имат най-новото от най-новото. В Huawei Nova 6 5G има две камери отпред: 32 и 8-мегапикселова камера. Първият е конвенционалният, докато вторият е широкоъгълен за групови снимки или когато искаме да поставим повече обекти в рамката. Трите задни камери, също имат различни функционалности, основната камера е 40 мегапиксела, а фокусна 1.8. Вторичният сензор за камера е за увеличение. Той представлява 8-мегапикселов телеобектив с възможност за 3 оптични увеличения. Третата и последна е 8-мегапикселова широкоъгълна камера, която изпълнява същата функция като тази отпред.

Батерия

Моделът има 4200 mAh заряд на батерия. Тя е несменяема, Li-Po.

Цена Huawei Nova 6 5G е предназначен за увеличаване премиума на средния клас. Цените са конверсии в поредицата Huawei Nova 6. Моделът Huawei Nova 6 5G се определя на $540 за версия 8/128 GB памети, а за версията 8/256 GB на $597.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.