Ревю на Apple iPhone 11

На вашето внимание най-добрият iPhone на Apple, който е правил някога!

Когато за първи път научите за новия модел IPhone на Apple, iPhone 11, много вероятно е да се появяват, някои въпроси.

Тази година новите телефони са бляскави продължения на популярния бранд, в буквалния и преносен смисъл. За някои, iPhone 11 чисто и просто трябва да е по-добър от XS. И действително е така!

За други, обаче е хубаво да знаят кой е Apple и какво предлага, на фона от останалите телефони.

На хоризонта се явяват 5G скорости, плюс причудливи и скъпи сгъваеми телефони  като Galaxy Fold на Samsung. И тогава се питаме, което всъщност прави iPhone 11 да изглежда още по-добре и да е на по-добра цена.

Дизайн на iPhone 11

Apple се справя чудесно с новите функции,  включително някои сериозни подобрения на камерата като нощен режим за правене на снимки при слабо осветени ситуации и Deep Fusion. Това е новият начин iPhone 11 и 11 Pro да обработват снимки, направени в ситуации, в които осветлението е твърде ярко и не успява да се долови нищо с просто око. Именно, това прави модела iPhone 11 идеален, дори в слънчев ден.

Характеристики на iPhone 11        

Apple iPhone 11 тежи 194 грама. Размерите му са: 150.9 x 75.7 x 8.3 мм. Разполага с екран от 6.1 инча, камерата му е с 12 MP.

Моделът смартфон iPhone 11 притежава 64GB 4GB RAM, пространство за съхранение.

Процесорът е Hexa-core.

Цветове

Моделът на Apple, тази година е смятан за забавния телефон!

Предлага се в неповторими цветове. Има два нови нюанса – зелено и лилаво, които повече приличат на ментово зелено и лавандула. Тези нови пастелни цветове заменят сините и кораловите варианти от миналата година.

Зеления iPhone 11 – цветът му е приятен, а алуминиевият цвят на кутията е много по-близък до вида на стъклото. Гланцовият стъклен гръб напомня за миналогодишния XR. Така е и с останалата част от телефона, с изключение на двойните камери, които са повдигнати отзад и поставени в квадрат с камера от матирано стъкло.

За разлика от тях, всички iPhone 11 Pro имат метални нюанси: златисто, военно-еско, космическо сиво, среднощно зелено и сребристо. Трите камери изглеждат по-внушителни. Задното стъкло е матово, вместо гланцово. Всяка от тях е изработена от стомана, вместо алуминий. Моделите са с по-големи батерии, а стоманата добавя тегло.

Телефонът iPhone 11 следва по стъпките на iPhone XR и отново е телефон със среден размер с 6,1-инчов екран – в сравнение с двата модела iPhone Pro на 5,8 инча и 6,5 инча на миналата година.

Производителност

Системата в модела iPhone 11 е по-напреднала от предишните в телефоните іРhоnе. Това се вижда, както по отношение на управление в захранването, така и от гледна позиция на батерията.

Производителността и периодът на ползване са с по-дълъг срок. Новите системи в iPhone 11 са автоматични, дори да останат „постоянно включени“.

Според експертите на Apple: „Влиянието над производителността е намалено, възможно най-много. Това се дължи на по-бавно активиране на приложенията, отслабена подсветка, по-малко кадри за секунда време и по-тих звук.“

Камера на iPhone 11   

През изминалите няколко години Apple, постигна впечатляващи постижения в качеството на камерите.

Камерите на iPhone 11 са едни от най-добрите за снимки и видеозаснемане, които може да намерите на пазара днес.

Моделът на Apple, 11 се предлага с нова ултра широкоъгълна камера, нощен режим за фотография с ниска осветеност, обработка на Deep Fusion за по-добри снимки на закрито, по-бърз автофокус и цялостно по-резки изображения с цветово възпроизвеждане, което е значително по-прецизно.

Докато iPhone 11 Pro и Pro Max имат три 12-мегапикселови камери, iPhone 11 има само две.

IPhone 11 и 11 Pro са 85% продължение на телефона от преди. IPhone 11 е толкова добър, колкото не може да си представите. Apple винаги радва със своите прекрасни камери, солидна конструкция, които оцеляват, дори след изпускане и тестовете във вода. По този начин iPhone 11 печели награда за най-добър апарат тази година.

IPhone 11 може да превключва от широкоъгълен към ултра широкоъгълен обектив.

Нощният режим е ключова функция, която помага на Apple да достигне до подобни възможности от Google, Huawei и Samsung. И досега версията на Apple е впечатляваща.

Нощен режим, как работи и кога не

Версията на Apple озарява снимките, улавя по-малко шум от изображението и прави това автоматично. Начинът на работа е, след отваряне приложението за камера по подразбиране, телефонът определя кога е достатъчно тъмно, за да влезете в нощен режим. Понастоящем няма ръчен начин за задействане на режима.

Нощният режим използва адаптивни скоби и прави серия от снимки, някои с по-голяма скорост на затвора, други с по-къса. След това iPhone обединява всички снимки заедно, за да намали замъгляването на движението и да озари сенките. Когато направих снимки на нощен режим, последователността ще отнеме, около 3 до 5 секунди.

Изключително широкоъгълна и драматична камера

Най-новата камера има ултра широк 13 мм еквивалент обектив, който е забавен за използване.

Apple балансира изкривяванията. Най-хубавото е, че може да използвате ултра широкия обектив, когато снимате видео. Всъщност по време на запис, можете да превключвате между камери. Apple дори постави ефект на страхотно увеличение към прехода между обективи.

Без съмнение, това може да направи зашеметяващи снимки. Ултрашироките камери са друга нова тенденция при телефонните с камери. Apple обещава няколко допълнителни предимства тук. IPhone 11 получава подобрен ултра широкоъгълен портретен режим, който може да работи с близки планове на домашни любимци и други неща. Всички телефони имат визьор с разширен изглед, който сега визуализира това, което е извън снимката. Този елемент помага, когато използвате ултра широко обектива.

Батерия

Моделът има батерия със заряд 3110mAh, което е в пъти повече от iPhone Xr, неговият предшественик.        

Цена iPhone 11             

Apple интелигентно се насочва към iPhone 11 като телефон, достъпен за повечето хора, сравнен с миналогодишния iPhone XR.

Оставете Коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.