Спечели iPhone 8 и още куп награди с Handy Broker

Спечели  iPhone 8 и още куп награди с Handy Broker

Застрахователният Handy Broker отбелязва осем години професионализъм, коректност и работа с най-добрите!

Празнуваме рождения ден на този успех със супер атрактивна Наградна Kампания, в която ти даваме уникалния шанс да спечелиш чисто нов смартфон iPhone 8, а в следващите два месеца и по още 101 награди ежеседмично ще радват изтеглените от томболата късметлии.

Включи се в кампанията до 14.01.2018 година! За целта посети някой от магазините на Handy, попълни специалния Талон за участие с имената и мобилния си телефон, а за да имаш шанс да спечелиш Голямата Награда – iPhone 8, не забравяй задължително да попълниш регистрационния номер на автомобила си! Пусни в кутията своя късметлийски талон и очаквай всяка сряда да видиш името си сред спечелилите специалните седмични награди:

- 10 броя смартфона марка Prestigio, модел Muze G3, цвят : черен;

- 300 броя чадъра с логото на Организатора;

- 300 броя термочаши с логото на Организатора;

- 400 броя селфи стикове;

 

Регистрация за участие в Наградната Кампания по случай 8-ия Рожден Ден на Застрахователен Handy брокер можеш да направиш и онлайн през фейсбук Handy страницата или чрез Регистрационната Форма на сайта ни на адрес http://handy.bg/bg/insurance_form

Определянето на седмичните наградени се извършва всяка сряда, а късметлията спечелил Голямата Награда – iPhone 8 ще бъде изтеглен на 17.01.2018 година!

Имената на печелившите можеш да намериш на фейсбук страницата ни, както и в сектор „Новини“ на www.handy.bg

 

Подробно с Правилата за участие в Кампанията по случай рождения ден на Handy брокер можеш да се запознаеш ТУК

Други новини