Направи умен избор на SMART FRIDAY В HANDY!

Направи умен избор на SMART FRIDAY В HANDY!

Smart Friday e умната кампания на Handy, по време на която ще можеш да направиш своя добър избор, както във всички магазини в страната, така и в електронния ни магазин! Приготви се да направиш своя удар, като предварително се запознаеш с начина, по който в Handy ще посрещнем твоята поръчка на 24.11.2017г.

Срок на кампанията SmartFriday

В електронния Handy магазин ще се приемат поръчки от 0:00 часа на 24.11.2017 и до 0:00 часа на 25.11.2017г. ! Във физическите ни магазини всички оферти ще те очакват в рамките на работното време на съответния обект!

Очаквани намаления

В Handy те очакват специални намаления на абсолютно всички смартфони, мобилни телефони и аксесоари, а офертата, която не е за изпускане е, че два модела смартфони BLU и Samsung ще бъдат на цени от 99 и 199 лева!

Как да поръчаш бързо онлайн?

Бъди смарт на Smart Friday, направи своята поръчка бързо на www.handy.bg !

За да ти е бърза и лесна покупката, създай още сега свой акаунт на сайта ни и отдели любимите си продукти! В момента на стартирането на кампанията ще можеш да ги поръчаш преди всички останали! Улесняваме те още повече - ще приемем твоята покупка и без предварителна регистрация, а дори и по телефона. Имай предвид, че поради натоварения график по време на пазарния Петък, срокът за обработване и доставка на поръчката ти ще бъде удължен на 5 работни дни!

Ограничение за брой на покупките от сайта ни

В рамките на кампанията Smart Friday имаш възможността да купиш онлайн до 2 броя мобилни телефони и колкото искаш аксесоари!

Начини на плащане

Покупката си от www.handy.bg на SmartFriday можеш да платиш с наложен платеж, при получаването й от куриер или онлайн с дебитна или кредитна карта!

Кой куриер ще достави поръчката ти?

Куриерската фирма, която ще ти донесе поръчката се казва РАПИДО.

 

Handy ти пожелава успешен избор и нов мобилен телефон!

Други новини