Флагманът Nokia 8 е в Handy!

Флагманът Nokia 8 е в Handy!

Легендарната Nokia отново те покорява със супер висококачествения си смартфон Nokia 8, който можеш вече да намериш в магазини Handy, както и да поръчаш от електронния ни магазин. Премиум устройството се отличава с изискан, дизайнерски външен вид, алуминиев, съвършено изработен корпус, здравина и качество, отговарящи достойно на славата на бранда.

Nokia 8 разполага с невероятен ярък и контрастен 5.3-инчов IPS LCD дисплей, с резолюция 1440x2560 пиксела, защитен от закалено Corning Gorilla Glass 5 стъкло, както и с качествени 13 МР две основни и една предна камери със ZEISS оптика, които ти гарантират успешни фоторезултати, благодарение на богати възможности, множество режими и интересни ефекти. Nokia 8 работи под сигурния, опростен и високонадежден чист Android 7.1.1 Nougat, който скоро ще получи своя ъпдейт до Oreo, но истинският бум в характеристиките на смартфона е неговият хардуер. Флагманът на Nokia препуска с осемядрения си последно поколение чип Qualcomm Snapdragon 835, който в съчетание с 4 GB RAM, GPU Adreno 540 ускорител и 64 GB разширяема вградена памет правят от устройството бърз и всеможещ технологичен звяр.

Освен с тези безспорно революционни за бранда характеристики, асът на HMD Global е първият, който ти дава спокойствието на сертифицирана прахо и влагоустойчивост, както и невероятното изживяване на пространствено Nokia OZO аудио с атрактивен киноефект и възможност за елиминиране на ненужните шумове, като се аудиофокусира върху качествения звук!

Виж пълните характеристики на флагмана Nokia 8 в пълното Handy ревю ТУК

Други новини